Ingarö Havscamping

Camping

Den här campingplatsens historia går tillbaka till början av seklet då den ägdes av Gustavsbergs fabriker som erbjöd sina anställda boendemöjlighet på den vackra platsen mellan Ingarölandet och Värmdölandet.


Campingområdet
Ligger på en halvö med höga kullar som gör att det är en magnifik havsutsikt i nästan alla väderstreck. På campingen finns idag ca 160 tomter och 5 stugor. samt 12 Villavagnar. Det finns en plats som passar alla!


De allmänna Friluftsbadet
Campingen erbjuder en lång underbar sandstrand och brygganläggning samt en färskvatten dusch. Vid bryggan finns en avgränsning för mindre barn och hopptorn vid djupare vatten. Eftersom badet ligger i en vik värms vattnet snabbt upp till angenäma badtemperaturer. Soldyrkare kan välja mellan sandstrand och gräsplan.


Bastu
För den som är lite frusen av sig efter badet har vi byggt en kanonfin bastu med plats för ca 10 personer som vi hyr ut vid förfrågan.


Kiosken
I anslutning till badet ligger kiosken som är en naturlig samlingsplats, där man kan avnjuta en fika på uteserveringen. Här kan man handla färskt bröd, glass, fika och lättare luncher. Bredvid kiosken ligger också minigolfbana, lekplats, basket- och volleybollplan, fotbollsplan och en bouleplan.


Fiske
För den som är sugen på att fiska finns det stora möjligheter att hitta en mer avskild plats. Havet bjuder på gratis fiske i det bräckta vattnet (gädda, gös och abborre).  Vill ni göra fisket lite mer levande så går det bra att boka en guidad tur av erfarna fiskare via oss.
Båtplatser går att hyra för en liten båt om du hyr Campingplats hos oss!

Faciliteter & service i närområdet

Adress

  • GPS: 59.29302, 18.42197
  • Adress: Lämshaga Säteri, 134 61 INGARÖ
  • Område: Ingarö

Kontakt

  • Telefon: +46 8-570 270 79
  • Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Karta

Fyll i din adress nedan för vägbeskrivning

Kontakta oss

Relevant Reklamgruppen

Sandelsgatan 42, nb

11533 Stockholm

+46 8-5620 9686

Tipsa oss

Du är välkommen att tipsa oss om nya hotell och annat som du tycker vi borde veta om Stockholm.

Tips oss!

svenfrdeitrues