Scandic Grand Central

****

Här ligger Stockholms hjärta!

Om du kunde sätta ett stetoskop på Stockholms kropp skulle hjärtljuden slå högst där vårt nya Scandic Grand Central öppnat - hotellet som alltid verkar ha legat där. Den anrika byggnaden från 1885 smälter samman med gatans myller, konst, design, teater, film och musik. Här står dörrarna lika öppna för hotellets gäster som för stadsbor som bara vill ta en Caipirinha.

Hotellets akustiska bar satsar stort på att bli Stockholms bästa cocktailbar med livespelningar flera gånger i veckan. Hotellet har en internationell, klassisk och tidlös atmosfär som ger ett varmt välkomnande till våra gäster. Inredningen kommer att ha en mix av gammalt och nytt med bland annat vintagemöbler och fotokonst av den kända fotografen Mattias Edwall.

Restaurang, bar och bistro kommer att ha öppet hela dagen från frukost till sen kväll. Baren serverar sköna cocktails och ett stort antal viner på glas. För de lite mer formella mötena har Scandic Grand Central nio inspirerande konferensrum.

Scandic Grand Central har det perfekta läget i hörnet av Vasagatan och Kungsgatan. Inom ett par minuters gångväg har du tillgång till tåg, bussar, tunnelbana samt till Arlanda Expresstågen som tar dig ut till Arlanda flygplats.

Närheten till nöjeslivet blir tydlig eftersom du hittar både Oscarsteatern och Casino Cosmopol rakt över gatan. Du tar dig enkelt vidare till Stockholms övriga kultur- och shoppingutbud.

Faciliteter & service i närområdet

Restaurang | 24h bemanning

Adress

  • GPS: 59.3336,18.0558
  • Adress: Kungsgatan 70, 111 20 Stockholm
  • Område: Norrmalm

Kontakt

  • Telefon: +46 8 512 520 00
  • Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Karta

Fyll i din adress nedan för vägbeskrivning

Kontakta oss

Relevant Reklamgruppen

Sandelsgatan 42, nb

11533 Stockholm

+46 8-5620 9686

Tipsa oss

Du är välkommen att tipsa oss om nya hotell och annat som du tycker vi borde veta om Stockholm.

Tips oss!

svenfrdeitrues