Clarion Hotel Arlanda Airport

****

Skandinaviens närmaste mötesplats.

Ett levande förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats - för möte, konferens, event och upplevelser. Med en himmelsk utsikt. 414 hotellrum, 44 möteslokaler, 2 restauranger och en utomhuspool. Mitt i Sky City, mellan Terminal 4 och 5 hittar du Clarion Hotel Arlanda Airport. Eftersom det bara är några meter från kommunikationer som Arlanda Express, Flygbussarna och pendeltåg från både Stockholm och Uppsala spiller du ingen onödig tid på att komma hit. Dessutom är du vid gaten inom några minuter.

Högst upp i hotellet, lite närmare himlen, möts du av en slående utsikt genom de mäktiga panoramafönstren i något av våra mötesrum på Top Floor. För den stora konferensen, eventet, middagen eller kongressen säger vi välkommen till våra lokaler på våning 2 där du även hittar vår största lokal Hartsfield Jackson Atlanta. Här är möjligheterna oändliga och begränsningarna 800 kvadratmeter.

Restaurang och bar Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson, på 12:e våningen bjuder dig på en kulinarisk resa med lokala och globala smaker och en himmelsk utsikt. Vi kallar det Fun Dining! Vill du hellre bara sitta i en soffa, dricka en kopp kaffe, läsa tidningen eller kanske jobba i väntan på flyget, är du välkommen till vårt sköna Living Room.

Gym, pool och relax så passa på att träna, koppla av i bastun eller varför inte ta ett dopp i vår utomhuspool? Varm året runt.

Välkomna!

Faciliteter & service i närområdet

Gym | Restaurang | 24h bemanning

Adress

  • GPS: 59.64929, 17.93183
  • Adress: Tornvägen 2, 190 45 Stockholm Arlanda
  • Område: Arlanda flygplats

Kontakt

  • Telefon: +46 8-444 18 00
  • Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Karta

Fyll i din adress nedan för vägbeskrivning

Kontakta oss

Relevant Reklamgruppen

Sandelsgatan 42, nb

11533 Stockholm

+46 8-5620 9686

Tipsa oss

Du är välkommen att tipsa oss om nya hotell och annat som du tycker vi borde veta om Stockholm.

Tips oss!

svenfrdeitrues